NAČINI PLAĆANJA U E-TRGOVINI

  1. Internet bankarstvo, mobilno bankarstvo, opća uplatnica – uplata na žiro račun (transakcijski račun) -jednokratno
  2. Plaćanje jednokratno i na rate kreditnim i debitnim karticama
  3. Pouzećem prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo – Nakon vaše narudžbe šaljemo u što kraćem roku ponudu/predračun na Vašu e-mail adresu koju ste naveli kod narudžbe. Po primitku ponude/predračuna uplatu vršite direktno na naš bankovni račun (IBAN će biti naveden u ponudi/na predračunu). Koristite broj ponude/predračuna kao poziv na broj, a u opis plaćanja upisujete ime proizvoda.

TROŠKOVI I NAĆINI DOSTAVE

Troškovi dostave za sve proizvode, na području cijele Republike Hrvatske, bez obzira na lokaciju, su  4 ili 6€. Dostava za Grad Zagreb i relacija Zagreb-Krapina  je 4€, dok je za ostatak Hrvatske dostava 6€.

Rok dostave počinje teći nakon što uplata bude vidljiva na našem računu. UZ SVAKI PROIZVOD PIŠE ROK ISPORUKE! Narudžbe se isporučuju uglavnom GLS-om, Overseas Expressom i HP-om . Ako proizvod bude poslan drugom kurirskom službom, biti ćete o tome obaviješteni.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dužni smo kupca obavijestiti, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku ukoliko je to moguće. Sve naručene artikle nastojati ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

Smartel zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji, te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u  uvjetima.