Načini plaćanja:

  • Gotovina (kod osobnog preuzimanja ili pouzećem)

 

  • Mobilno ili internet bankarstvo, virman, opća uplatnicq i sl.

 

Načini i cijena dostave:

  • Kurirska služba
  1. Cijena dostave je 4,00€ za grad Zagreb i relaciju Zagreb – Zaprešić – Zabok, ostatak Hrvatske 6,00€
  2. Naknada za plaćanje pouzećem je 4,00€.

 

  • Osobno preuzimanje
    Na adresi Ilica 158, Zagreb (PON-PET od 10-18 sati) ili Družilovec 93b, Veliko Trgovišće (po dogovoru)

 

Trajanje dostave ili vrijeme preuzimanja:

Robu na stanju možete podići odmah po primitku obavijesti da je roba spremna za preuzimanje ili šaljemo isti radni dan popodne ili sljedeći radni dan ujutro.

Robu na skladištu dobavljača biti će dostavljena u roku od 2 do 8 radnih dana ili ćete biti obaviješteni čim bude spremna za preuzimanje.

Za robu po narudžbi, koje nema na stanju ili je nema na skladištu dobavljača, a dobavljiva je, biti ćete naknadno obaviješteni o trajanju isporuke iste.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dužni smo kupca obavijestiti, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku ukoliko je to moguće. Sve naručene artikle nastojati ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

Smartel zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji, te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u  uvjetima.