NAČINI PLAĆANJA U E-TRGOVINI

  1. Internet bankarstvo, mobilno bankarstvo, opća uplatnica – uplata na žiro račun (transakcijski račun) -jednokratno
  2. USKORO!!! Plaćanje jednokratno i na rate kreditnim i debitnim karticama

 

Internet bankarstvo – Nakon vaše narudžbe šaljemo u što kraćem roku ponudu/predračun na Vašu e-mail adresu koju ste naveli kod narudžbe. Po primitku ponude/predračuna uplatu vršite direktno na naš bankovni račun (IBAN će biti naveden u ponudi/na predračunu). Koristite broj ponude/predračuna kao poziv na broj, a u opis plačanja upisujete ime proizvoda.

 

TROŠKOVI I NAĆINI DOSTAVE

Troškovi dostave za sve proizvode, na području cijele Republike Hrvatske, bez obzira na lokaciju, su 35,00KN

Rok dostave počinje teći nakon što uplata bude vidljiva na našem računu. UZ SVAKI PROIZVOD PIŠE ROK ISPORUKE! Narudžbe se isporučuju uglavnom GLS-om, Overseas Expressom i HP-om . Ako proizvod bude poslan drugom kurirskom službom, biti ćete o tome obaviješteni.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dužni smo kupca obavijestiti, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku ukoliko je to moguće. Sve naručene artikle nastojati ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

Smartel zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji, te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u  uvjetima.